.

Adrián Campos Jr.queda sense premi en Toronto per la ruptura de la barra estabilisadora i l'envestida de Winslow



El pilot valencià Adrián Campos Júnior va reprendre després de dos semanes el calendari de les Indy Light Séries, per a rodar en el traçat urbà de Toronto.

El valencià arribava a la cita canadenca en el millor moment de la temporada, després de conseguir per primera vegada en la seua campanya de debut el Top Ten de la classificació general.

És per això que va destacar en gran manera en la qualificació, arribant a barallar pel tercer lloc i conseguint colocar-se en la quinta posició en la graella d'eixida.

No obstant això, darrere d'unes bones primeres voltes la ruptura de la barra estabilisadora del seu monoplaça va fer inconduible el coche, a pesar de tot això va conseguir mantindre's en pista.

Pero seria a mitat de carrera quan en una reeixida, James Winslow lo va arollar i lo va traure de l'asfalt, la qual cosa va donar per finalisada la cita per al valencià.

Així i tot, Campos Jr. espera poder estar en els puestos davanters en menys d'una semana, perqué dumenge que ve retornarà a terres canadenques per a rodar en Edmonton.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More