.

Gran espectacul en els Ferrari Racing Days 2010



L'alemany Bjorn Grossmann s'ha portat la victòria de les dos carreres de la Ferrari Challenge emmarcades en els Ferrari Racing Days que s'han celebrat este fi de semana en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo. Els prototips FXX, els espectaculars 599XX i l'exhibició protagonisada per Marc Gené als comandaments d'un Formula 1 han tancat el programa de la marca italiana en Valéncia.

La primera carrera ha segut monopolisada per l'alemany Bjorn Grossmann que no ha tingut cap pilot per davant en les 23 voltes de la cita. L'alemany ha anat alimentant el seu avantage sobre el seu companyer de primera fila, Max Blancardi, fins que a falta de dos girs per al final ha comés un erro que ha permés a l'italià quedar-se a la seua roda. Grossmann ha aguantat sense massa problemes per a passar baix la bandera de quadros en la primera plaça. Blancardi ha segut segon i l'austríac Philipp Baró ha acabat tercer

La segona carrera ha segut més ajustada ya que Philipp Baró ha estret des dels primers girs al líder de la prova, l'alemany Grossmann que no ha deixat cap buit i s'ha fet en la victòria. En el pódium els ha acompanyat l'italià Blancardi per a completar el trio de cap, format pels tres pilots més ràpits del cap de setmana.

En la Coppa Shell el sanmarinés Giovanni Zonzini i el rus Aleksandr Skryabin s'han repartit les victòries en dos carreres molt emocionants en el centre del gran grup dels pilots que participaven en el Trofeu Pirelli.

L'únic espanyol de la graella Francisco Javier Arias ha disfrutat d'un fi de semana en els Ferrari Racing Days, en el que participa esporàdicament. L'empresari lleonés ha segut 18º en la primera carrera i 17º en la segona.

Gené s'exhibix en el F60



El provador de Ferrari Marc Gené ha protagonisat una exhibició en la pista de Cheste. El pilot de Sabadell s'ha posat als comandaments del F60 2009 en el que Felipe Massa i Kimi Raikkonen participaren en el Campeonat del Món de Formula 1. Trompos i cremades de roda han tancat les cinc voltes que ha completat el monoplaça Gen ha eixercit ademés com a taxiste de luxe per a tres invitats de la marca italiana que han tingut l'oportunitat de fer una volta als quatre quilómetros del traçat valencià.

L'escuderia Ferrari tornarà a terres valencianes del 25 al 28 de novembre per a celebrar la festa de final de temporada de la Scuderia en les Ferrari World Finals en què els campeonats internacionals de la marca celebren tots junts una gran final acompanyats pels prototips del programa FXX i els espectaculars F1 Clienti, els Formula 1 històrics que ompliran de color el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo. En les Finals Mundials es realisa també la despedida de curs de l'equip de Formula 1 en els seus pilots, Fernando Alonso i Felipe Massa al front.

Visita: Galería de Fotos dels Ferrari Racing Days

Font: CircuitValencia.com
Fotos: Motorvalencia.blogspot.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More