.

Endesa i Telefónica inauguren en Valéncia una cabina que permet la recarrega de vehículs elèctrics



L'alcaldessa de Valéncia, Rita Barberá, el president de Telefónica Espanya, Guillermo Ansaldo i el director d'Innovació i Tecnologia d'Endesa , José Arrojo han inaugurat hui en Valéncia una nova cabina de teléfons que pot ser utilisada, ademés, com a punt de recarrega de vehículs elèctrics. La cabina, la segona instalada en Espanya, està situada en la Plaça de l'Ajuntament de Valéncia i és identificable per la image d'Endesa.

La instalació d'esta cabina s'emmarca en el proyecte que servirà per a demostrar, primer, la viabilitat tècnica del proyecte i, posteriorment, la seua viabilitat comercial. Durant el proyecte pilot, que té com a determini inicialment fins a final d'any, la prestació del servici de recarrega serà gratuïta i es farà per mijà d'una targeta prepagament que haurà de ser solicitada a través d'internet (vehiculoelectrico@endesa.es). Com a novetat, s'ha inclòs en esta ocasió la possibilitat que els usuaris recarreguen també en monedes en el preu simbòlic d'1 euro per recarrega. Esta cabina, així com les pròximes que s'instalen en àrees metropolitanes, disponda junt en ella d'una zona d'aparcament específic on l'usuari de vehícul elèctric podrà estacionar i recarregar de forma gratuïta.

Endesa i Telefónica han firmat un acort per a desenrollar una solució tecnològica que permeta utilisar les cabines de Telefónica com a punts de càrrega de vehículs elèctrics, en l'objectiu d'impulsar la movilitat sostenible, facilitant i fent viable la recarrega elèctrica en la via pública. L'acort, que establia les targetes prepagament com a sistema de recarrega, també buscava obtindre informació de us i consums.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More