.

Héctor Faubel: 'En estes tres carreres vullc conseguir mi primer Top Ten i arribar a barallar per un podi'



El pilot valencià Héctor Faubel permaneixerà tres semanes alluntat de la capital del Túria, en motiu de la celebració consecutiva dels Grans Premis de Gran Bretanya, els Països Baixos i Catalunya.

L'edetà, que va puntuar per primera vegada esta temporada en el traçat de Mugello, va senyalar haver donat 'un gran pas avant' en la seua moto i és per això que ha deixat arrere la seua particular pretemporada per a centrar-se en uns objectius més ambiciosos.

'Crec que ya estem al nivell que preteníem a estes altures i que podem optar en Silverstone al nostre primer Top Ten, perque ya en Itàlia estiguerem barallant en un grup que s'emmarcava en estes posicions', va senyalar.

Pero encara va més enllà i assegura que una vegada passat el traçat britànic 'que és nou per a tots i, per tant, iguala les forces' veu possible 'si l'evolució continua sent positiva' buscar el seu primer podi en Marc VDS Racing en Assen o Montmeló.

'Me veig fort per a fer un salt en la classificació general i crec que els circuits que visitarem s'adapten al meu pilotage, així que espere barallar pels llocs en què crec que he de moure'm a final de temporada, va concloure.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More