.

Especial Fórmula 1 en hotel The Westin Valéncia



En motiu del Gran Premi d'Europa de la Fórmula 1, que se celebra en Valéncia del 25 al 27 de juny, Art Wanson Gallery (Marbella), en colaboració en la Galeria Puchol (Valéncia), inauguren el dimecres, dia 23 de juny a les 20'00 hores, una important exposició en el seu exclusiu espai expositiu de l'Hotel The Westin Valéncia, carrer Amadeo de Saboya, 16.

Contarà en la presència d'alguns dels artistes de gran rellevància com Emmanuel Zurini o Besó Bru i en numerosos rostres coneguts de la Fórmula 1.

Podrem fruïr d'estes obres des del 23 de juny al 10 de juliol, d'esta manera els amants de la Formula1 podran delectar-se en una exclusiva colecció d'edició llimitada de fotografies inèdites de la Fórmula 1 realisades per l'artiste Emmanuel Zurini entre els anys 1964 i 1994 en les que apareixen retratats alguns dels rostres més emblemàtics, com Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost, Pironi, Alesi, Mansell, Jacques Laffite o J. Stewart.

A la vegada, l'exposició arreplega una nova colecció d'escultures en bronze polides a mà i inspirada en els bòlits de carreres igualment firmada per Emmanuel Zurini.

L'artiste espanyol Bresó Bru presenta uns impactants llenços en què capta a la perfecció l'estètica plàstica i velocitat dels monoplaces de la Fórmula 1.

The Westin Valencia

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More