.

Valmor Sports presenta el merchandising del Gran Premi Telefónica d'Europa 2010



Valmor Sports ha presentat el merchandising oficial del Valéncia Street Circuit per a la celebració del Gran Premi Telefónica d'Europa de Formula 1 que tindrà lloc per tercer any en Valéncia, el pròxim 27 de juny.

El Valéncia Street Circuit ha oferit l'oportunitat de ser models per un dia als jugadors del Valéncia CF, Miguel Angel Moyà i Pablo Hernández, el pilot de MotoGP del Páginas Amarillas Aspar, Héctor Barberá, i les presentadores de Canal 9 Carolina Bueno i Susana Remohí, tots ells han mostrat distints artículs fent de maniquins vivents en un dels aparadors principals del centre d'El Corte Inglés en l'Avinguda de França de la ciutat de Valéncia.

El director d´El Corte Inglés d'Avinguda de França on se situa la principal exposició de productes del Valéncia Street Circuit per la seua proximitat al traçat urbà ha indicat que “este tipo de productes són molt demandats en el nostre centre, sobretot quan s'acosten les dates del gran premi per l'arribada d'aficionats estrangers”. Sobre el canvi de dates per a la celebració del Gran Premi i la seua repercussió en la venda d'este tipo d'elements, Joaquín Cerveró ha senyalat que “estic segur que ajudarà a l'organisació i a mosatros a nivell comercial”

El pilot de MotoGP darrere d'abaixar de l'aparador s'ha mostrat llaugerament “tallat, ha segut una experiència molt bona, no havia fet açò abans, m'agrada molt la Formula 1 i hem de recolzar el Gran Premi de casa perqué és un privilegi per als valencians en una carrera tan espectacular en la nostra ciutat” ha indicat el de Dosaigües.



“Els colors de moda enguany seran el blau i el blanc” colors corporatius del Valéncia Street Circuit, ha indicat Moyá, el porter del valéncia que ya s'ha vist en el paper de model en alguna atra ocasió. Per la seua banda el centrecampiste Pablo Hernández ha indicat que “hem de recolzar els grans acontenyiments que hi ha en Valéncia i tenim molt bona relació en la gent del circuit”.

El merchandising del Valéncia Street Circuit està a la venda des d'este fi de semana en els centres El Corte Inglés de la ciutat de Valéncia. Ademés, a partir del 19 de juny, el Beach Park albergarà una botiga oficial del Circuit que instalarà també botigues portàtils en els accessos de les Zones Grau i Principal per als dies del Gran Premi.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More