.

Després del Rias Baixas Fuster manté el liderage.

La quarta prova puntuable per al Campeonat d'Espanya de Rallyes d'Asfalt, el 46 Rallye Rias Baixas-Vodafone, no va començar de la millor forma possible, per a Miguel Fuster, i tot això a causa de la pluja que va fer acte d'aparició, per la qual cosa l'asfalt es trobava mullat, no sent el més propici per al seu Porsche 911 GT3.

A medida que la carretera se secava Fuster va començar a retallar posicions, arribant a marcar tres scratchs en els trams de la vesprada. Finalment el pilot alacantí arribava al podi vigés en tercera posició, que li servia per a mantindre el liderage al capdavant de la classificació general provisional del mencionat campeonat.

Darrere de la prova va comentar Fuster: “El tercer lloc era allò que s'ha previst des del començament de la prova. El resultat ha segut bo en este rali, esperem que en Ourense no ploga.”

La pròxima cita tindrà lloc els dies 19 i 20 de juny en el Rallye d'Ourense.