.

Presentació Mercedes SLS Amg en Valéncia



Ahir a les 20:30 en el Palau Reina Sofia va tindre lloc la presentació del Mercedes SLS Amg i del Mercedes E350 CDI Cabrio.

En un ambient exclusiu on se trobaven personages famosos com Hector Barbera, el porter del Valéncia Cesar, i el president del V.C.F entre atres i després d'un catering, mostraren els dos vehículs que la gent esperava. Si voleu vore les imagens en gran, feu click damunt d'ella.




Mos trobarem en un Mercedes SLS Amg de color negre i un E350 CDI Cabrio en el pack AMG, que pensem que li dona una image molt encertada, pero el que va causar la major espectació. com no podia ser d'atra forma, fon el SLS Amg. En un chassis realisat en alumini i 1620 kg, conta en un motor de 8 cilindres que cubica 6.2 litros i te 571 cavalls junt el nou canvi AMG Speedshift Dct de set velocitats

El Mercedes SLS Amg porta uns llantes de 19 polzades davant i 20 darrere en neumàtics de 265/35 R19 i 295/30 R20 respectivament.




El Mercedes E350 CDI Cabrio en el Kit AMG




Des d'aci agraïm les fotos que Juancar_AMG mos ha manat, i vos deixem en este testdrive del Mercedes SLS Amg, somiar es debades.


0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More