.

Campos Jr. ya treballa en el circuit on el divendres disputarà les 100 milles d'Indianapolis



El pilot valencià Adrián Campos Júnior es troba a 24 hores de la disputa de les 100 milles d'Indianapolis, que tindran lloc el divendres 28 de maig.

El valencià arriba a la cita en el millor moment de la temporada, ya que en les dos últimes semanes ha testat per primera vegada la seua conducció en ovals en resultats satisfactoris.

Tant en Kentucky com en l'estat d'Indiana va ser el més ràpit dels ‘rookies', quedant-se a tan sols tres decenes del millor temps de la sessió.

Camps Júnior va rodar durant un total de 61 voltes a una velocitat mijana de 306 quilómetros per hora, completant la seua preparació per a la carrera més especial de la campanya.

Este dijous han tingut lloc els entrenaments des de les 15 fins a les 22 hora espanyola (en dos tandes lliures i una de qualificació), mentres la competició a 40 voltes es disputarà el divendres a les 18:30 (hora espanyola).

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions dels entrenaments i les carrera a través del seu twitter AdrianCamposJr.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More