.

Valmor Sport colabora en un sopar benèfic organisat per la Fundació Pequeño Deseo



L'empresa que organisa el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 que tindrà lloc en Valéncia el 27 de juny, Valmor Sport, va firmar hui un acort de colaboració en la Fundació Pequeño Deseo, que organisarà un sopar benèfic el dissabte 26 de juny en què hi haurà una subasta en què es recaptarà diners per a chiquets malalts.

Durant el sopar de gala, que tindrà lloc en l'hotel Las Arenas de Valéncia, es realisarà una subasta en què els 500 participants de la velada podran pujar pels guants de Felipe Massa o Fernando Alonso (Ferrari), els monos d'Alguersuari i Buemi (Toro Rosso), Kubica (Renault) i Barrichello (Williams).

Ademés, els organisadors trauran a subasta dos alerons dels monoplaces de McLaren conduïts per Hamilton i Button i del coche de Ret Bull que porten Vettel i Webber. Tots els objectes estaran firmats pels seus propietaris.

El preu del cobert per a assistir al sopar és de 200 euros per persona, pero els organisadors han previst la possibilitat d'adquirir una taula completa per a les empreses.

La directora de la Fundació Pequeño Deseo, Cristina Cuadrado, va comentar que a hores d'ara "ya s'ha cobert el 60 per cent de l'aforament" dels 500 places disponibles. Cuadrado va explicar que la fundació es dedica "a complir els desijos de chiquets en greus malalties que els fan eixir de la seua rutina i els donen forces i ànims per a continuar".

Per la seua banda, el vicepresident de Valmor Sport, Jorge Martínez Aspar, va animar a acodir al sopar benèfic. "En estes iniciatives val la pena acostar el muscle i Valmor Sport sempre ha volgut estar prop d'estes ajudes", va recordar.

BON RITME DE VENDA D'ENTRADES.

Aspar va confirmar la bon marcha en el ritme de venda de les entrades. "A hores d'ara ya s'han venut un 35 per cent més que l'any passat", va recordar. Els organisadors volen completar l'aforament de 75.000 espectadors que hi haurà enguany.

Ademés, la inscripció de barcos per a la Marina "també porta bon ritme". "És una cosa de la Consorci, pero espere i desig que se sobrepassen els 100 barcos presents durant el Gran Premi", va desijar.

Font: EuropaPress.es

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More