.

Miguel Fuster arriba al 46 Rallye Rigues Baixas liderant la classificació del campeonat



Este pròxim fi de semana se celebrarà la quarta prova puntuable per al Campeonat d'Espanya de Rallyes d'Asfalt, en motiu del 46 Rallye Rigues Baixas-Vodafone i on Miguel Fuster, als comandaments del seu Porsche 911 GT3 i junt en el seu copilot Nacho Aviñó afrontaran la cita viguesa liderant la classificació del mencionat campeonat, inclús havent faltat a la passada cita, el 32 Rallye Cantàbria-Infinita, obligat pel retall presupostari, unit que la prova no era la idònea per al seu vehícul.

El divendres al matí començarà l'activitat en la disputa del shakedown o tram de test, de casi tres quilómetros de llongitut Montanya Bembrive, para a les 8:30 hores, en la Porta do Sol començar en la celebració de la cerimònia inaugural.

Miguel Fuster guanyador del “Rias” en tres ocasions, l'última d'elles la passada edició, arriba en la intenció de revalidar victòria i defendre el liderage que en estos moments ostenta, dos victòries en dos proves. La competició començarà la jornada del dissabte a les 7:30 hores, estant dividida en cinc trams a doble passada que sumarà 164,14 km. cronometrats. La finalisació està prevista sobre les 21:50 hores.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More