.

El Circuit regala l'IVA per a les entrades de MotoGP comprades en juny



El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo posarà el dimarts a la venda les entrades per a assistir al Gran Premi GENERALI de la Comunitat Valenciana, l'última prova puntuable per al Campeonat del Món de Motociclisme MotoGP.

Els preus són pràcticament els mateixos que en l'edició de 2009, l'entrada més cara correspon a la Tribuna de Boxs en 200 euros i la més barata al Balcó en només 40 euros per als tres dies de competició.

La principal novetat radica que el Circuit premia la venda anticipada en un 16 per cent de desconte durant el mes de juny. D'esta manera, a les portes de la pujada general de l'IVA, el Circuit desconta el total de l'impost a tots aquells aficionats que compren la seua entrada abans del 30 de juny. En este desconte les entrades costaran des dels 172,41 euros de la Tribuna de Boxs fins als 34,48 del Balcó Oest.

A partir del 30 de juny els preus van a permanèixer congelats respecte als del 2009 i 2008 i només durant la semana del Gran Premi, de l'1 al 7 de novembre pujaran cinc euros per a la seua venda en taquilles.

Totes elles en accés lliure a l'aparcament del Circuit durant els entrenaments de divendres i dissabte i les carreres del dumenge.

Canals de venda i descontes

Els canals de venda oficials per a la venda d'entrades seran Servientrada Bancaixa 902 11 55 77, El Corte Inglés i per a grups la pàgina web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo www.circuitvalencia.com. Així mateix, els chiquets de 6 a 12 anys disfrutaran d'un 50% de desconte, mentres que els membres del Club de Socis del Circuit es beneficiaran d'un desconte del 15%. Els posseïdors del Carnet Jove obtindran una bonificació del 10% sobre el preu de les entrades.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More