.

La cúpula de Ford Europa presenta el C-MAX en Valéncia



Ford presentarà dilluns que ve en Espanya el nou C-MAX, un model que garantix el futur de la planta d'Almussafes, que començarà la seua fabricació a partir del pròxim estiu.

La firma de l'oval escenificarà la seua aposta per la regió en un acte en Valéncia, a què assistirà el màxim eixecutiu de la companyia en Europa, John Fleming. El president de la Generalitat, Francisco Camps, i el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, han confirmat la seua assistència a la presentació. El passat estiu, Fleming va anunciar que la companyia concentrava la producció del C-MAX per al mercat europeu en la factoria valenciana. Una decisió anunciada darrere de la visita del cap del Consell a la seu central de l'empresa en Detroit.

Almussafes mantindrà, ademés, la producció del model Festa en les seues instalacions, encara que pert el Focus. En tot cas, la garantia del C-MAX representa la continuïtat del gros de la plantilla, que supera els 7.000 empleats. El passat eixercici la producció de la planta es va elevar fins a les 300.000 unitats.

ABC.es

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More