Héctor Faubel renova la seua pagìna webEl pilot valencià Héctor Faubel ha renovat una temporada més la seua pàgina web www.fau55.com, a fi d'acostar-se encara més als seus seguidors en la temporada 2010.

L'edetà ha variat els colors del site darrere del seu fichage per l'escuderia Marc VDS Racing, alhora que ha introduït novetats per a millorar el trànsit d'informació tant en el seu club de fans com en els visitants del lloc.

Faubel manté els apartats de notícies, biografia, calendari, foro i diari, pero ademés enllaça en el seu blog personal i arreplega un resum de les seues aparicions en els mijans de comunicació.

Pero la principal novetat la constituïx el FANCLUB, on aquells que rellenen un formulari en les seues senyes personals podran rebre semanalment les informacions que s'envien entorn del valencià.

Héctor, per la seua banda, continua en la seua adaptació a la seua nova montura, en la que intentarà puntuar per primerz vegada en la present temporada en el pròxim Gran Premi que tindrà lloc en el traçat gal de Le Mans.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More