.

Adrián Camps Jr: ‘Per a anar ràpit en Indianápolis hauré de rodar a 306 km/h durant tota la carrera'



El pilot valencià Adrián Camps Júnior, després de permanèixer durant dos semanes en Espanya, ha retornat als Estats Units per a afrontar el reinici de la temporada en les Indy Light Séries.

El valencià afrontarà el pròxim 28 de maig les 100 milles d'Indianapolis, on la seua categoria servirà com a teló d'obertura a les mítiques 500 milles.

Per això, en estos dies ha rodat en el traçat de Kentucky, on ha posat a prova les seues prestacions per primera vegada sobre un oval en el denominat ‘rookie test', en el que va obtindre el segon millor temps a tan sols dos dècimes de Jean Karl Vernay.

‘Saber que al mínim erro te'n vas contra la paret a 300 km/h no ajuda massa a l'hora de conduir per primera vegada en un oval, perqué no és senzill mantindre la concentració durant tantes voltes', va senyalar.

Per això, assegura que en Indianápolis ‘caldrà mantindre una velocitat constant de 306 km/h (s'arriba fins 321), tenint en conte ademés que has de rodar moltes voltes en paralel als atres coches i això és més complicat encara, com vam vore en el test'.

No obstant això, el valencià creu que este tipo de carreres se li donaran bé, encara que recorda que darrere de la primera tanda li va dir al seu equip per ràdio ‘que els americans estan locos per córrer en este tipo de traçats'.

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions d'entrenament i de les carreres a través del seu twitter AdrianCamposJr.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More