.

El DTM arriba este fi de semana a Valéncia



Tranquils, no m'he avançat. Ya sé que el DTM arribarà en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste d'ací a dos semanes, pero abans que els motors comencen a rugir en el traçat valencià, este mateix fi de semana tindrem un chicotet aperitiu. Pablo Ciaglia, la persona que està permetent que este campeonat es veja per televisió al nostre país, mos avança en exclusiva per als llectors de Racingpasión que els aficionats tindran l'oportunitat de disfrutar de l'espectàcul del DTM en el port de Valéncia el dumenge, 16 de maig.

Els organisadors del campeonat han volgut acostar al públic valencià un campeonat que arriba per primera vegada a la seua terra. Per a això, han decidit que la millor forma de fer-lo serà portar-lo al port de Valéncia. Durant l'exhibició podrem vore als monoplaces de la F3 Euroséries i als coches del DTM en part del recorregut del Valéncia Street Circuit.

La zona triada per a l'acontenyiment serà l'àrea de la Malva-rosa que es compon de la recta i la corba prèvies al pont. A pesar que el campeonat és genuïnament alemany, en esta ocasió els grans protagonistes seran els tres espanyols tant del DTM com de les F3 Euroséries; Miguel Molina, Roberto Merhi i Daniel Juncadella, i l'hispà-colombià, Carlos Muñoz.

El programa

12:00 Començament de l'acontenyiment en l'àrea de paddock
12:00 Conferència de prensa
12:30 Mini Challange Espanya
12:45 Formula 3 Euro Séries
13:00 DTM
13:30 DTM Sessió de fotos
13:45 DTM + F3 Euro Séries. Sessió d'autògrafs
14:00 Entrevistes en la prensa

Font: Racingpasion.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More