.

El pilot alacantí Nico Terol finalisa segon en França



Pol Espargaró ha donat un nou i important pas en les seues aspiracions en el Campeonat de 2010 en la seua segona victòria consecutiva en tres semanes. Darrere de l'èxit en la carrera de Jerez, el pilot del Tuenti Racing s'ha imposat en el prolongat mà a mà sostingut en Nico Terol (Bancaixa Aspar) i ha creuat la meta en un segon d'avantage sobre el valencià, que manté el liderage per dos punts.

Terol ha efectuat una rutilant eixida des de la pole position i ha pres la iniciativa en els primers compassos del Gran Premi de 125cc. Espargaró ha anat ràpidament a pel pilot del Bancaixa Aspar, endevinant les seues intencions d'escapar-se des de la primera volta. El pilot de Derbi ha tardat menys de dos voltes a arribar a la roda de Terol i des d'eixe moment els dos espanyols s'han constituït en un imparable cap de carrera.

Bradley Smith (Bancaixa Aspar), ha escalat des de la segona fila per a erigir-se en el líder del grup perseguidor en què estaven Vázquez, Márquez, Rabat i Koyama. A pesar dels esforços del britànic, a mitat de carrera la diferència dels escapats era ya de més de cinc segons. Terol i Espargaró han rodat a un ritme superior, en freqüents girs en 1.43, i el gran grup ha vist en impotència com posaven asfalt per mig.

A falta de nou voltes, Espargaró ha llançat un atac i ha superat el valencià d'Aprilia, que li ha tornat la maniobra poc després. El català del Tuenti Racing ho ha tornat a intentar a falta de sis voltes i ha pres el liderage en una preocupada de frenada pero la igualtat mos ha pogut desfer se fins a l'última volta, quan el de Granollers ha tancat totes les portes fins a creuar davall la bandera a quadros.

Per darrere, Marc Márquez s'ha imposat en una lluita en el gavinet en la boca per la tercera plaça del podi. Efrén Vázquez, Bradley Smith, Sandro Cortese i Esteve Rabat han completat les set primeres places.

Font: MotoGP.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More