.

Mattias Ekström conseguix per a Audi la victòria en Valéncia



El suec Mattias Ekström (Audi) ha guanyat l'única cita en Espanya del DTM, el Campeonat Alemany de Turismes que celebra per primera vegada una prova en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.

Mattias Ekström ha realisat una brillant eixida aprofitant la Pole Position i sense deixar-se intimidar per l'acaçament de Bruno Spengler i Oliver Jarvis que eixien per darrere d'ell. El guanyador de la primera carrera en Hockenheim ha segut el més perjudicat de l'eixida ya que de la segona fila ha passat a ocupar l'octava plaça. Les primeres deu voltes han transcorregut sense grans canvis, a partir d'eixe punt els pilots han començat el primer dels dos cavallets obligatoris de passos pel Pit Lane per a repostar i canviar els neumàtics.



L'alemany Maryin Tomczyc ha segut el millor estratega del dia, darrere de retardar al màxim els seus dos parades ha conseguit superar tots els pilots en boxs excepte al suec d'Audi que ha volat durant tota la carrera. Tomczyz eixia des de la quinta fila de la graella i ha acabat la prova estrenyent a Ekström a menys d'un segon de l'aleró posterior del seu A4.

La tercera plaça del pódium ha segut per a Spengler, primer Mercedes en la classificació per davant del francés Alexandre Prémat i de la vigent campeona Estafa Scheider. Miguel Molina ha protagonisat un espectacular mà a mà en Gary Paffett que darrere d'un parell d'avançaments extrems ha aprofitat un buit en l'última volta per a obtindre l'octava plaça.

Aixina ha quedat el vehícul de Molina en el mà a mà en Gary Paffett:

D'estar forma, Molina ha finalisat en la novena plaça a la porta dels punts pero s'ha ficat en la bojaca als 21.000 aficionats que han assistit a l'estrena del DTM en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.

Magnussen gana la segona carrera de F3

En la segona carrera de la F3 Euro Séries, en la posició en graella invertida respecte al resultat de la carrera disputada ahir, el castellonenc Roberto Merhi ha realisat una bona eixida des de la tercera fila, pero en la lluita per trobar buit per a entrar en la primera corba, ha tingut un incident en el portugués Antonio dóna Costa i abdós han quedat fora d'una carrera que s'ha convertit en un monòlec del danés Kevin Magnussen (Motopark Academy) que ha rodat en solitari pràcticament des de la primera volta aumentant en cada gir la seua distància en el segon classificat, el francés Nicolas Marroc (Prema Powerteam), qui encapçalada un trio en què també estaven el belga Laurens Vanthoor (Signature) i el finlandés Valtteri Bottas (ART), que ha mantingut un intensa pugna en el seu predecessor per a ocupar l'últim caixó del podi.

Magnussen ha passat davall la bandera a quadros darrere de 28 voltes, en un avantage de deu segons sobre Marroc, mentres Vanthoor ha conseguit mantindre la tercera posició mercé a la seua major punta de velocitat. Per darrere, Edoardo Mortara (Signature) líder del campeonat, ha acabat sext, mentres el català Daniel Juncadella (Prema Powerteam) ha acabat en novena posició i penúltim.

Font: CircuitValencia.com
Agraïments: Fco. Sendra per les seues fotos i videos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More