.

L'escola de Kike Bañuls s'impossa en la cita de la Lliga Interescoles celebrada en Valéncia davant de 2.000 persones


Una gran festa del motor. En això s'ha convertit hui la Lliga Interescoles de Motociclisme, el duel entre les dos escoles que més pilots aporten a Espanya a les competicions alevins i jovenils, que ha celebrat el seu segon duel en Valéncia.

La presència dels pilots valencians Champi Herreros i Héctor Faubel, una exhibició de derrapajes, una gran paella, mascletá, castells unflables… han servit d'atractiu extra en una competició que ha reunit a mes de 2.000 persones. Tot això, ha fet que, unit a l'espectàcul que han donat els jóvens pilots sobre la pista, els assistents hagen disfrutat d'una cita a l'altura de qualsevol gran espectàcul del motor.

Sobre la pista, l'escola valenciana dirigida per Kike Bañuls, com ya ocorreguera en la primera cita celebrada en Mallorca, s'ha portat el duel per 2-1 sobre la mallorquina de Chicho Lorenzo.

La categoria d'Iniciació 4,2 CV (chiquets de sis a huit anys) va obrir el foc en victòria per als mallorquins pero en Base 6,2 CV (entre nou i 12 anys) i Kawasaki 15 CV (fins a 13 anys), els valencians li van donar la volta al resultat.

En este èxit rotunt, tot comença a preparar-se per a la pròxima cita d'esta Lliga Interescoles que tornarà a Mallorca l'1 de maig per a celebrar el seu tercer duel.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More