.

Faubel, salvat por la campana


Héctor Faubel ha salvat la seua temporada en l'últim moment, com una d'eixes pilotes que es fiquen en la canastra sobre la bocina. El pilot de Llíria estarà la semana que ve en el circuit de Losail en Qatar per a prendre part en la primera prova del Mundial de Moto2. Finalment correrà en una Suter de l'equip belga VDS Racing Team, darrere d'arribar a un acort "in extremis" en el cap de l'escuderia, Michael Bartholemy. Les intenses i desesperades negociacions del mànager d'Héctor Faubel van fructificar esta semana, i en l'ajuda de Jorge Martínez Aspar van conseguir que Dorna donara el seu vistiplau.

L'últim mes ha segut una bogeria per a Héctor Faubel i el seu entorn. Darrere de quedar-se fora de l'equip Stop&Go En Moto2, va buscar una plaça en el Mundial en l'equip MIR Racing de Julián Miralles i inclús va manejar atres opcions, pero Dorna es va negar a fer-los un buit en el campeonat, ya que la quota d'inscrits estava cobert. Durant la presentació de l'Aspar Team la semana passada, Carmelo Ezpeleta, el patró de la motos, va oferir com a opció que el pilot de Llíria tornara a 125 cc integrat en l'Aspar Team. En principi tot quadrava, pero darrere d'analisar la situació, l'alcireño va comunicar de seguida al pilot la impossibilitat de donar-li acarona en el seu equip. Pareixia un revés definitiu per a la temporada d'Héctor Faubel.


No obstant això, ni Faubel ni el seu mànager van perdre mai l'esperança i es van anar el passat cap de setmana a Xerés, on es van celebrar els últims entrenaments IRTA de la pretemporada. Van parlar en els uns i els atres i al final es va obrir una porta, la de l'equip belga VDS, que tenia en les seues files al britànic Scott Redding i al pilot local Vincent Lonbois. El rendiment del primer ha impressionat fins al punt de ser el més ràpit en la jornada del dumenge en una de les Suter MMX. No obstant això, el pilot Lombois s'ha passat tota la pretemporada tancant les classificacions en els entrenaments, un rendiment preocupant per a l'estructura. Davant de l'oferiment de Faubel, subcampeó del món de 125 cc en 2007 i reconegut com un dels millors pilots per a posar a punt motos, el responsable de l'escuderia Michael Bartholemy - excap de l'equip Kawasaki en MotoGP-, es va convéncer del canvi.

S'anuncia en breu

Només faltava el vistiplau de Dorna. L'empresa que posseïx els drets comercials del campeonat va deixar clar que la substitució d'un pilot és qüestió que competix només a l'equip, i per això, darrere de consultar d'Aspar, va donar el vistiplau a l'operació. El representant d'Héctor Faubel no va poder desmentir ni confirmar la informació d'este periòdic i es va llimitar a dir que fins que no tinguen cap compromís firmat no anunciaran oficialment el fichage del pilot de Llíria. No obstant això, este periòdic pot avançar que l'acort és total entre abdós parts i que està només pendent de firma. En els pròxims dies es farà oficial

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More