.

La pluja i ruptura de la suspensió impedixen a Camps Jr. concloure la primera carrera en les Indy Light


El pilot valencià Adrián Camps júnior ha debutat en les Indy Light Sèries americanes de la mà de l'equip Moore, en un traçat ubicat en els carrers de St.Petesburg en Florida.

El llevantí partia des de l'onzena posició de la graella, pero l'aparició de la pluja minuts abans de la carrera va obligar a canviar l'estratègia prevista.

A això se li va unir una eixida molt accidentada, on va rebre un toc en la primera corba que li va provocar una ruptura de la suspensió i li va portar fora de la pista.

Camps va patir la mateixa sort que el seu companyer d'equip James Hinchcliffe i que la mitat dels monoplaces de la graella, en una carrera que va caure del costat de J.K. Vernay.

L'alzireny va manifestar al finalisar la prova que ‘la gran quantitat d'aigua que ha caigut abans de l'eixida i els molts coches que teníem per davant ens han impedit trobar una eixida neta i ha propiciat l'accident que hem tingut'.

No obstant això, admet que les seues sensacions ‘han segut positives durant el cap de setmana', per la qual cosa espera poder rescabalar-se del seu mal inici d'ací a dos semanes en el Barber Motorsports Park.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More