.

Champi Herreros apadrinarà la cita de Valéncia de la Lliga Interescoles


L'últim campeó del Món de 80 centímetros cúbics, Manuel ‘Champi' Herreros, serà junt en la Derbi que li va portar al títul una de les atraccions de la Lliga Interescoles que tindrà lloc el pròxim tres d'abril.

El pilot ha volgut apadrinar la competició en què es medixen les dos escoles de motociclisme que més efectius aporten en Espanya a les competicions alevins i jovenils, dirigides per Kike Bañuls i Chicho Lorenzo.

Per això, aquells que assistixquen a l'acontenyiment en l'esplanada de l'Autoescola AVAE (en l'eixida 7 de l'autovia d'Ademús) disfrutaran entre moltes atres coses de la montura que fa 20 anys es va convertir en la millor del planeta.

La Lliga Interescoles enfronta en sis carreres (tres en les instalacions insulars de Són Moix i atres tres en les ya citades) a KSB Sport i Lorenzo Competició, en la intenció de convertir-se en una alternativa molt atractiva a les fórmules de promoció existents.

Tres categories competixen al llarc d'un dia: Iniciació 4,2 CV (chiquets de sis a huit anys), Base 6,2 CV (entre nou i 12 anys) i Kawasaki 15 CV (fins a 13 anys), on els entrenaments lliures i oficials se celebren al matí i les carreres entre les 16 i les 19 hores de la vesprada.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More