.

Espanya podria perdre algun dels seus dos circuits


En un parell de mesos, Bernie Ecclestone anunciarà els nous emplaçaments per a albergar la Fórmula 1 dels pròxims anys. Nova York, Moscou o la turística ciutat russa de Sochi són les candidates en més possibilitats.

El director eixecutiu de la Fórmula 1 ho té clar. El seu objectiu era recuperar un Gran Premi en els Estats Units e introduir Rússia en el 'gran circ' i pareix que ho està conseguint. Ecclestone pretén que New Jersey alberc una carrera urbana en 2012, així com Rússia. Pero pel camí es perdran algunes carreres europees. I Espanya, en el GP d'Espanya i el d'Europa, té moltes paperetes per a ser la damnificada. "Prendrem una decisió en els pròxims dos mesos", apunta Ecclestone. "Segur que perdrem algunes carreres, pero hi ha algunes que poden permetre-se'l sense que això cause massa problemes. He parlat en els països per a vore el que es pot fer".

Segur que perdrem algunes carreres, pero hi ha algun país que pot permetre-se'l

El calendari actual de la Fórmula 1 suma una total de 19 carreres. Enguany, com a novetat, torna el GP de Canadà i s'estrenarà el GP de Corea. Ademés, està en marcha la construcció d'un nou circuit en l'Índia que conta en el suport i la colaboració de tots els equips i que podria convertir-se en el traçat mes ràpit del calendari darrere del circuit de Monza, en Itàlia. (GMM)

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More