.

Descontes en la F-1


VALÉNCIA.- Els jóvens són els que més fàcil tenen fruir del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 enValéncia. És més, els usuaris del Carnet Jove tindran un desconte del 10% en la compra de qualsevol tipo d'entrades per al Circuit, excepte les de tribuna preferent.

La venda d'entrades es realisarà tant en les taquilles del Circuit com en els sistemes de venda Del Corte Inglés i Servientrada de Bancaixa. També es realisarà un desconte del 10% en el ‘merchandising' propi del Valéncia Street Circuit adquirit en les botigues oficials del complex.

A més se sortejaran 30 visites guiades al Circuit i les seues instalacions la semana prèvia a la celebració del Gran Premi d'Europa. D'atra banda, també se sortejaran 300 passes perque els jóvens en Carnet Jove puguen accedir a les instalacions del Circuit els dies de portes obertes (24 25 i 26 de juny) en l'objecte de viure de prop l'ambient de la competició sobre rodes en Valéncia.

Valmor Sports es constituïx així com destacada entitat colaboradora del Carnet Jove. L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) difondrà a través de la seua llista Notivaj cada un dels sortejos de visites i passes així com els descontes.

Ademés s'informarà totes les comunitats autònomes que gestionen el Carnet Jove així com a l'EYCA European Youth Card Association tant de l'acontenyiment com de la informació que genere este compromís.

En la web de l'Institut Valencià de la Joventut (www.ivaj.es) s'informa puntualment de tots els llocs on utilisar el Carnet Jove classificats per matèries. A més, periòdicament s'organisen sortejos a través de la ret per als jóvens titulars que responguen a senzilles

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More