.

H. Faubel: "Ha valgut la pena no tirar la tovalla i lluitar fins a l'últim moment per a estar en el Mundial


El pilot del Regne de Valéncia Héctor Faubel ya viaja cap a Qatar, la primera prova del Campeonat del Món de Motociclisme, darrere d'haver tancat fa menys d'una semana un acort en l'equip belga Marc VDS Racing.

El valencià podrà participar finalment en el Campeonat del Món de Moto 2, pilotant una Suter MMX en l'escuderia de Marc Van der Straten.

"L'últim mes ha segut molt dur pero crec que ha valgut la pena no tirar la tovalla i lluitar fins a l'últim moment per a estar en el Mundial”, va senyalar.

Sobre el nou certamen, va afegir que Moto2 “és el campeonat més interessant que s'ha promogut en els últims temps i vullc fer-ho bé en esta categoria, a pesar de no haver pogut rodar en pretemporada”.

L'edetà va concloure que les referències que posseïx de l'estructura “són molt bones, com també les del meu companyer Scott Redding que ha fet un gran treball en els IRTA Test de Jerez”.

El Team Mànager Michael Bartholemy va valorar l'acort conseguit en Héctor assegurant tindre “molta confiança en ell, perqué és un pilot experimentat en un gran palmarés i que crec que s'adaptarà ràpit a la Suter MMX. Crec que pot estar preparat al 100% per a quan el mundial torne a Europa, en el Gran Premi de Jerez".

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More