.

Alvaro Barba tanca en doblet la cita del GT Open en Valéncia

El Ferrari d'AF Corse pilotat pel valencià Álvaro Barba i l'alemany Pierre Kaffer ha tancat en un doblet la seua participació en la cita inaugural de l'International GT Open celebrada este fi de semana en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo en la pluja com a protagoniste. Marco Barba ha segut segon en Formula 3 per darrere de l'anglés Callum McLeod i se situa com a líder del campeonat.

La carrera final dels GT en el Circuit ha segut un espectàcul. El potent Porsche 911 GT RSR pilotat pel francés Patrick Pilet ha començat liderant en solvència la carrera en la pista pràcticament seca, pero a medida que han anat passant les voltes els Ferrari del companyer de Barba Pierre Kaffer i de Rui Aigües s'han apegat lliteralment a la seua estela. En els canvis de pilots l'equip del valencià s'ha vist perjudicat pels 15 segons d'handicap darrere de la victòria del dissabte, encara així quan s'ha tancat el canvi de pilots meta el seu Ferrari ocupava la quarta plaça. Per davant, el companyer de Pilet, Raimond Darac disfrutava del liderage seguit del Ferrari de Gianluca Roda i Barba començava la seua remontada que ha culminat a falta de quatre voltes conseguint i superant sense més dificultat al Porsche francés.

Per darrere, el Ferrari de l'expilot de GP2 Álvaro Parente ha arribat fins a la segona plaça junt en el seu companyer en ART Francisco Cruz, la parella portuguesa ha patit una penalisació de 20 segons en el que s'han vist relegats del podi final de la carrera, completat pel Porsche francés i per l'atre Ferrari portugués d'ART en Manuel Giao i Juan Manuel López. Álvaro Barba s'ha mostrat exultant "millor no podia haver eixit, este és el primer doblet de la meua vida" senyalava el de Sagunt que s'ha trobat "una carrera difícil, la mala eixida unida a l'handicap de 15 segons ens ho han posat difícil, quan he arribat a la segona posició pensava que no podria conseguir als primers, pero he arribat i he pogut agarrar la primera plaça, no es pot demanar més". Barba ha dedicat el triumfo a la seua gent "que ha vingut a recolzar-nos a pesar del mal temps".

Els bòlits de GT s'han separat per a les carreres. D'una banda els GTS i els GT Light han disputat el seu prova a primera hora del matí en victòria per al Ferrari 430n GT3 d'Andrea Ceccato i Alessio Salucci per davant dels seus companyers en l'equip Kessel Racing Stefano Livi i Lorenzo Bontempi. En la categoria GT Light la victòria ha segut per al valencià Manuel Bertolín als comandaments d'un BMW M3 GT4.

Victòria de McLeod en F3

La graella de la segona carrera de l'European F3 Open es forma invertint la sis primeres places de la carrera celebrada el dissabte, d'esta manera l'espectàcul està servit des de l'inici de la prova en Marco Barba en la sexta plaça acaçant des de les primeres voltes als pilots que se li han posat per davant. Toño Fernández ha segut el més llest en l'eixida i s'ha enaltat a la primera posició en la pista encara banyada darrere de sobrepassar al poleman mexicà Juan Carlos Sistos que ha tingut un incident que li ha relegat. Pero el protagoniste des de l'inici continuava sent Marco Barba que en les primeres voltes ha superat per llocs inverosímils a tots els seus rivals fins a arribar a l'esclat de Callum McLeod, segon el dissabte i que ha realisat una excelent eixida. A falta de set voltes el britànic s'ha situat líder i Barba ha aprofitat la situació per a colocar-se segon. Ací ha començat un mà a mà que ha saldat el pilot del Team West Tec en dos voltes ràpides per a arribar victoriós a la meta seguit de Barba i del francés Enmanuel Piget.

"He d'agrair el treball del meu equip, una nova formació que no ha comés ni un sol erro en tot el cap de setmana. En la carrera de hui el coche anava perfecte sobre banyat pero quan l'asfalt s'ha anat assecant ya no he pogut seguir la progressió" ha indicat Barba que és el líder de la classificació del Campeonat darrere de la seua victòria del dissabte i esta segona plaça obtingut en la carrera.

Ademés de les proves de Formula 3 i GT s'han celebrat les últimes carreres de la Copa Peugeot 207 en victòria per al portugués Nuno Vinagre seguit pel seu compatriota José Carlos Gómez i per l'espanyol Álvaro Vela.

En la Supercopa Seat León en Oscar Nogués de nou en la primera plaça darrere de les dos victòries conseguides en les dos proves d'ahir. En l'última prova el podi ho han completat el català Marc Carol i Antonio de la Reina darrere d'una carrera còmoda per a Nogués que comença el campeonat en el liderage en la boljaca.


GALERIA D'IMAGENS:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More