.

A.Campos Jr. s'ix de la pista en Long Beach quan barallava per la sexta posició


El pilot valencià Adrián Campos Júnior va disputar en els carrers de la californiana localitat de Long Beach la tercera prova de la seua primera temporada en les Indy Light Sèries.

Darrere de no poder finalisar el Gran Premi inaugural en St. Petersburg i concloure la seua primera carrera en Barber, el llevantí buscava en el traçat de la Costa Oest el seu primer Top Ten en el certamen.

Precisament en les sessions lliures i de qualificació es va moure entre els 10 millors drivers, la qual cosa li va permetre comparéixer en la part neta de la graella per a l'inici de la carrera.

Tant és així que durant la mateixa va ser avançant a diversos rivals, fins a colocar-se en un grup que barallava per la sexta plaça de la classificació.

No obstant això, una maniobra a tan sols 12 girs per a la finalisació li va portar fora de la pista, on va tocar el mur i ya no va poder reincorporar-se.

Darrere d'esta cita, Camps retornarà durant un mes a Espanya, perqué no tornarà a competir als Estats Units fins al pròxim 28 de maig en Indianápolis.

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions d'entrenament i de la carrera a través del seu twitter AdrianCamposJr.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More