.

Entrades DTM 2010 ya a la venda


Cheste (10.3.2010).- El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo ha posat a la venda les entrades per a assistir a l'única ronda espanyola del Campeonat Alemany de Turisme, l'espectacular DTM que celebrarà la seua segona carrera de la temporada el 23 de maig en el traçat de Cheste.

Les entrades es vendran davall un format nou, en la possibilitat d'accedir a les tribunes del Circuit comprant entrades per separat de divendres, dissabte i de dumenge. Així les localitats per al divendres tindran un preu únic de 5 euros, les del dissabte aniran dels 5 euros de les tribunes Blaves i Groga als 15 de la Tribuna de Boxs. Finalment, per a les carreres del dumenge els preus aniran des dels 10 euros fins als 20 de la més cara.

A més hi ha la possibilitat d'adquirir bons vàlits per a tot el fi de semana. Des dels 15 euros de les entrades més barates fins als 25 de la més cara per accedir els tres dies de l'acontenyiment a les instalacions de Chest.

Estos preus seran vàlits per a la venda anticipada, abans que comence l'acontenyiment. Una vegada que comence, el divendres 21 d'abril, les entrades pujaran en 5 euros.

Accés al Paddock

El DTM és una competició oberta, pensada per al goj i la participació dels aficionats que tenen la possibilitat de comprar passes de Paddock per a vore de prop el treball de pilots i equips.

En la jornada del divendres l'accés al Paddock serà gratuït en l'entrada corresponent. Per al dissabte i el dumenge el passe de Paddock té un preu adicional de 15 euros en la venda anticipada i de 20 euros si es compra durant l'acontenyiment.

Els menors de 14 anys podran accedir a les instalacions del Circuit sempre que vagen acompanyats per un adult en entrada.

La venda anticipada d'entrades ha començat ya en Servientrada Bancaixa cridant al 902 11 55 77 i en els centres comercials Del Corte Inglés en tota Espanya.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More