.

Castellanos visita la seu de NZI per a supervisar la fabricació del seu casc


El pilot valencià Jorge Castellanos, campeó de privats de la categoria de Supersport en el CEV, disputarà el Campeonat d'Espanya de Velocitat 2010 en l'equip Laglisse, en qui ya ha començat oficialment a entrenar-se.

El llevantí està a l'espera que la seua escuderia puga posar en pista la Super Moto2 en la què competirà en el present eixercici, al mateix temps que ya dispon d'elles en les seues instalacions de Madrit.

Per això, i a fi d'anar tocant pista i adaptant la seua preparació a la nova categoria, Castellanos va rodar la passada semana en Jerez, on va testar en el traçat a lloms de la seua antiga Supersport.

Aprofitant el seu pas per terres andaluses, va fer un alto en el camí en Yecla, on es troba la fàbrica de cascs NZI, unes de les firmes més importants del panorama internacional.

Allí va supervisar la fabricació d'un casc a la seua medida, en el que no sols participa en l'adequació a les seues característiques físiques sino també en el disseny i que li serà entregat abans de l'inici del CEV.

El Campeonat d'Espanya de Velocitat donarà començament el 18 d'abril en el Circuit de Catalunya després passarà per Albacete, Jerez, Aragó i Valéncia, i finalment, conclourà en el circuit andalús el 21 de novembre. Es disputaran un total de set proves.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More