.

El duel entre les dos millors escoles de motociclisme d'Espanya arriba el tres d'abril a Valéncia


Kike Bañuls i Chicho Lorenzo (pare del pilot de MotoGP) dirigixen les dos escoles de motociclisme que més pilots aporten a Espanya a les competicions alevins i jovenils , que s'inicien en el terreny de les minimotos i acaben derivant al CEV.

Tant en Valéncia com en Mallorca, els pilots d'abdós escoles acumulen una gran part del palmarés dels distints campeonats regionals de formació, motiu pel qual han posat en marcha un torneig de sis carreres, per a crear esta nova formula i aumentar la competitivitat dels seus alumnes.

En tres carreres en les instalacions insulars de Són Moix i atres tres en les de KSB Sport (situades en l'autoescola AVAE, en l'eixida 7 de l'autovia a Ademús), i en la novetat, mai vista en el motociclisme, d'una competició entre escoles, la I Lliga Interescoles pretén convertir-se en una alternativa molt atractiva a les formules de promoció existents.

Tres categories competixen al llarc d'un dia: Iniciació 4,2 CV (chiquets de sis a huit anys), Base 6,2 CV (entre nou i 12 anys) i Kawasaki 15 CV (fins a 13 anys), on els entrenaments lliures i oficials se celebren al matí i les carreres entre les 16 i les 19 hores de la vesprada.

El seu inici va tindre lloc el passat cap de setmana en Mallorca, en triumfo valencià per 2-1, a l'impondre's l'escola llevantina en les dos carreres de minimotos i l'escola balear en la categoria Kawasaki 65.

MOTOR I MOLT MÉS.

El tres d'abril, al marge de la competició deportiva, les instalacions de KSB Sport albergaran una paella jagant per als assistents, així com diverses sorpreses més, que aniran coneixent-se a medida que vaja acostant-se la cita.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More