Adrián Campos aclarix les seues declaracions sobre Hispania Racing


El vicepresident de l'escuderia de Fórmula 1 Hispania Racing, Adrián Camps, vol eixir al pas de les declaracions que va realisar el dijous passat en Onda Zero, on se li atribuïx la frase incompleta de què el seu equip ‘farà el ridícul en Bahrain'.

A la pregunta del periodiste Rafa Fernández ‘Creus que Hispania farà el ridícul a Bahrain?', l'alzireny contesta ‘És molt probable, pero no s'ha d'entendre com a ridícul. S'ha d'entendre com que el coche es posa en la pista i ha d'utilisar-se el Gran Premi per a donar les voltes que es puguen donar. Yo personalment, si no haguera tingut el problema de l'entry i haguera hagut de prendre decisions no haguera anat a Bahrain. Ara, cal estar allí per a no tindre cap problema. Si la gent lo vol vore com a ridícul és el seu problema, pero el que ha de fer-se és una planificació seriosa perque el coche recórrega els quilómetros necessaris per a ultimar la seua posta a punt '.

Finalment, Camps recorda que com a vicepresident la seua intenció és a dir ‘tot al contrari a la paraula ridícul, que en cap cas va ser pronunciada per mi', així que hui s'ha sentit ‘tremendament orgullós de vore el coche en la pista'.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More