.

Adrián Campos Jr. inicia en Sebring el seu segon Test de les Indy


El pilot valencià Adrián Camps júnior, que competirà en les Indy Light Sèries americanes de la mà de l'equip Moore, dispondrà a partir del dimecres 10 de la seua segona sessió d'entrenaments en pista.

Estos test arriben just una semana després de provar per primera vegada el monoplaça que pilotarà en 2010, on en Alabama va arribar a rodar entre els cinc millors temps encara que un problema en l'accelerador li va deixar fora en l'última jornada.

L'alzireny visitarà esta vegada un autòdrom situat en Florida, molt pla i sense peralts degut a la seua passada com a aeròdrom militar. Té una llongitut de 8.600 metros i va arribar a albergar en 1959 el Gran Premi d'Estats Units de Fórmula 1.

Camps dispondarà de dos dies de proves en la que suposarà la seua penúltima opció d'eixercitar-se davall els colors del Team Moore abans de l'inici del certamen, que tindrà lloc el 28 de març en els carrers de St.Petersburg (Florida).

Abans del seu debut també coneixerà el circuit de Miami, que serà en el que tancarà el dos d'octubre la seua primera temporada a Amèrica del Nort.

Agència: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More