HRT F1 Team desvela els seus nous colors


A falta de fotografies oficials (lliures de copyright) no mos ha quedat més remei que recórrer al twitter de Bruno Senna per a mostrar-vos la primera image del nou monoplaça de HRT F1 Team. En la presentació, celebrada ahir per la vesprada en Múrcia, han assistit, com no podria ser d'una atra manera, els dos pilots oficials de HRT F1 Team, Bruno Senna i Karun Chandhok.

Quant al protagoniste de la vesprada, el monoplaça, podríem dir que és un monoplaça sense massa concessions ni pretensions. A l'estil de les noves escuderies. Un monoplaça típic de la graella sense excessius trets diferenciadors. A falta de vore-lo en detalls. Muscles en el nas, retrovisors en els canalizadores de flux, pontó allargat encara que sense ser de cua de tauró.

Quant als colors, el gris principal es trenca per una franja blanca i groga longitudinal al que sumem els tocs rojos en el morro, i la bandera d'espanya en els soports de l'aleró davanter. Els patrocinadors no abunden, la Regió de Múrcia, un dels valedors de l'equip, Embratel i els llògics logos de Bridgestone i Cosworth.
Font: RacingPasion.com

I ací el vídeo de la presentació:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More