.

J. Castellanos: "Laglisse demostra en la seua seu el per què de tants títuls"


El pilot valencià Jorge Castellanos, campeó de privats de la categoria de Supersport en el CEV, disputarà el Campeonat d'Espanya de Velocitat 2010 en l'equip Laglisse, a qui va viajar a conéixer la passada semana.

El llevantí es va reunir en el Team Mànager Jaime Fernández Avilés, així com en el grup de mecànics i ingeniers que treballaran en ell en la que serà la seua primera campanya en la nova categoria de Moto2.

‘Quan visites la seua seu te dónes conte de per què són un dels equips més potents del campeonat. Les instalacions em van paréixer magnífiques i les persones que vaig poder conéixer em van transmetre la mateixa ilusió que yo tinc en el proyecte', va senyalar.

De fet, el de la capital del Túria va qualificar com ‘molt interessant i `productiu' el seu primer contacte en l'equip tècnic, en el que va començar a traçar les bases del treball que iniciaran a principis del mes de març.

Castellanos s'integra en una estructura que acumula diversos títuls d'Espanya i d'Europa i que és una de les poques de la graella que acumula una experiència de més de 20 anys en certàmens nacionals e internacionals.

Agencia: PasarelaComunicación

1 comentarios:

Juanito dijo...

Ese George!!!!Saludos desde Denia.

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More