.

Campos Meta - USF1. ¿Fusió inminent?


Els últims rumors estan començat a ser més i més forts. La possible fusió de Camps Meta i USF1 és l'últim capítul en un dels culebrons de la temporada. Darrere de les suposades reunions a Madrit de dimarts passat, ahir anaren un poc mes enllà. L'anunci-presentació podria tindre lloc dimarts que ve, en Múrcia, i ya en un monoplaça, el de Camps Meta desenrollat per Dallara. Això sí, tot açò si reben el beneplàcit de FIA, FOTA i de Bernie Ecclestone.

Com un més un són dos, els pilots de la “nova” escuderia no serien atres que Bruno Senna i Pechito López. El representant de l'argentí ha segut una de les parts més interessades en les reunions que s'estan mantenint. A més, els diners que porta davall el braç López segur que és benvingut.

La unió d'abdós escuderies seria l'única solució de cara a arribar a Bahrain (en l'hipotètic cas que puguen arribar per molta paraula que haja donat José Ramón Carabante). Un monoplaça menys que construir, menys motors que pagar, unió de patrocinadors (el nom de Youtube continua rondant) i d'esforços, reducció de gastos, una sola seu…Quant a eixe últim punt, la seu de l'equip estaria en la regió de Múrcia, un dels principals valedors de Camps Meta.


Font: RacingPasion.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More