.

Cullera rehabilita el seu circuit urbà


El pròxim 28 de febrer en els carrers de Cullera tornaran a sonar els motors. La localitat valenciana realisarà una exhibició de motos clàssiques de competició en Giacomo Agostini i Phil Read entre atres participants.

L'exhibició és una iniciativa d'un grup d'aficionats capitanejats per Salvador Gascó, el que fóra president de la Federació Valenciana i el Moto Club Cullera, i soport clau en el desenrollament de grans talents motociclistes en els anys setanta i huitanta. L'objectiu és recuperar l'esperit del Trofeu Baïa dels Tarongers, realisant una exhibició de clàssiques deportives de gran nivell. Entre els participants es troben Giacomo Agostini i Phil Read, probablement en les MV Agusta tres cilindres, així com Rodney Gould, campeó del món de 250 en 1970, Manuel Ferrers “Champi”, que participarà en el seu Derbi 80 GP, Joan Malea, i el campeó d'Europa de Clàssiques Eric Saul.

Entre la representació nacional es troba Carlos Morante, Ramón Magriñá en la Suzuki RG 500 ex-Sheene, Juan Bultó, César Gràcia, Paco Román, i el grup “Amics de Ricardo Tormo”, en les seues montures de 80 i 125, i una rèplica de la MBA de Tormo en els colors del Moto Club Cullera, així com una atra sèrie de montures de Gran Premi: Bultaco TSS 50, JJ-Cobas, etc. S'ha habilitat un traçat de mil metros de corda pels carrers de Cullera per a realisar l'exhibició, en recort del vell traçat.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More