.

El nou Ferrari 458 arriba a Valéncia


Cars Valéncia, concessionari oficial Ferrari per a la capital del Túria, ha presentat com a primícia en tota Espanya el nou Ferrari 458 Itàlia. El nou producte de la firma italiana mostra la mà inconfundible de Pininfarina i és l'evolució dels F360 i F430, els models "més chicotets pero musculosos" com li agrada cridar-los a Jordi Peláez (responsable de Cars Valéncia) de tots els segments que componen la família del 'cavallino rampant'.

El F458 Itàlia mostra molts detalls exclusius i les seues sigles apareixen en molts llocs com en la pantalla informativa en el seu programa de benvinguda, en el tauler de control i inclús en el seu motor, que li fan inconfundible.Una sèrie de detalls que han pogut comprovar en primera persona els invitats a esta presentació oficial a Valéncia del 458 Itàlia, la qual ha estat abonada per Tito Arias, el director de post venda de Ferrari per a Espanya i Portugal.


El seu motor, totalment nou, és un V8 de 4.499 centímetros cúbics i oferix una potència de 570 CV a 9.000 rpm., sent capaç de conseguir els 325 km/h. Este nou model oferix un sistema de tracció i diferencial heretat directament de la Fórmula 1, denominat F1 Trac.
El nou Ferrari 459 Itàlia ya esta a la venda i el seu preu ronda els 225.000 euros i per a poder contemplar-ho en directe no hi ha més d'acudir a este representant oficial de Ferrari, Cars Valéncia.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More