.

IMR cedix una minimotard al CEVEP per a l'entrenament d'Amparo Ríos


El Centre Valencià d'Entrenament per a Pilots continua ampliant les seues fronteres físiques i de gènero i en la temporada 2010 treballarà per primera vegada en una pilot de motociclisme, Amparo Ríos.

El seu objectiu serà impondre's en el Campeonat de Velocitat de Dones de Castella La Manxa, que en 2009 va realisar la seua primera edició en els traçats d'Albacete, Castellolí, Cartagena i Motorland a Alcañiz.

Per a això, fins a la data s'havia eixercitat únicament en el pla físic, lloc que no dispondava d'una montura pròpia amb què poder rodar de manera habitual i continuada en els circuits.

No obstant això, des d'este mes de febrer tindrà l'oportunitat de perfeccionar el seu pilotage sobre una minimotard, que IMR ha cedit gratuïtament al CEVEP perque la valenciana puga treballar en ella.

El calendari de competició d'Ampar s'ubica entre els mesos de març i octubre, en un total de cinc carreres i 15 participants. En 2009 va sumar un total de 60 punts i es va quedar a tan sols quatre de la tercera posició ocupada per María del Mar Acebes

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More