.

Santiago Cañizares participarà en rally Vila Joyosa


L'exfutboliste Santiago Cañizares participarà en la vintena edició del Rali de La Vila Joiosa (Alacant), 'Trofeu Costa Blanca', els pròxims 26 i 27 de març, en el Seat 131 Abarth en el que Antonio Zanini va conquistar el campeonat d'Europa de rallys i prendrà l'eixida en la primera carrera del Campeonat d'Espanya en la categoria de clàssics.

La inscripció de Santi Cañizares és un dels molts atractius que presenta la carrera, que vorà l'estrena del Festa S200 de l'equip Nupel en el que competirà enguany l'actual campeó d'Espanya, Sergio Vallejo.

Per les carreteres alacantines també rodarà l'equip oficial Suzuki, en Joan Vinyes i Gorka Antxustegi al volant dels Swift S1600, així com el Subaru Team Spain que si be manté Enrique García Ojeda ha incorporat Eugenio Mantecón per a la present temporada. Són moltes les novetats que presenta la nova temporada i totes elles es concretaran i desvelaran en la prova que organisa l'AIA.

La competició s'afrontarà el dissabte, jornada en què els participants hauran d'afrontar huit especials que completen 176,7 quilómetros cronometrats dels 391,3 quilómetros del total del rallye. La prova s'inicia a les 7.45 hores. El recorregut es dividix en quatre seccions i en la primera d'elles s'afronten els trams Orxeta-Relleu i Sella-Relleu. La segona secció repetix estos dos mateixos trams, per a encarar ya a la vesprada la tercera i quarta secció que contemplen dos passos pels trams Confrides-Gorga i Benilloba-Relleu.

El tram més llarc és el Benilloba-Relleu, de 30,6 quilómetros, el més curt és la Sella-Relleu (13,7 quilómetros) mentres que les atres dos especials, Orxeta-Relleu i Confrides-Gorga, tenen la mateixa distància: 21,9 quilómetros. La prova està previst concloga a les 21,00 hores en La Vila Joiosa.

Font: AS.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More