.

Adrián Campos Jr. s'ha creat un conte en Twitter


El pilot valencià Adrián Camps júnior, després de participar durant tres temporades en la Fórmula 3 espanyola, ya ha carreat la seua participació per a la temporada 2010 en les Indy Light Sèries americanes.

El llevantí traslladarà la seua residència a Estats Units per a entrenar i competir davall els colors de l'escuderia Moore, en la que seguirà lligat al món dels monoplaça.

Pero inclús estant a milers de quilómetros de la seua ciutat natal, Camps té previst un acostament als seus seguidors a través de les rets socials, en la finalitat que puguen conéixer els seus pensaments i les seues sensacions durant l'any.

D'esta manera, l'alzireny ha creat un conte en Twitter (twitter.com/Adricampos_) en la que no sols estarà en contacte en ells, sino on oferirà activitats noves com analisar les seues possibilitats abans d'una carrera.

Adri seguirà així els passos d'atres deportistes d'èlit que realisen accions semblants, com és el cas del jugador de la NBA Shaquille O'Neal, el cicliste Cas Armstrong o el base del Fútbol Club Barcelona Ricky Rubio.

Agencia: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More