.

El Circuit Ricardo Tormo comença hui la temporada oficial de Moto2 i 125cc


El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo celebra des de hui fins al dimecres els primers entrenaments oficials de la temporada 2010 de les categories de 125cc i Moto2 del Campeonat del Món de Motociclisme, convocats per l'Associació Internacional d'Equips de Competició (IRTA).

Un total de 68 pilots eixiran a l'asfalt per a començar a treballar de cara a l'inici de la temporada que tindrà lloc en el traçat qatarí de Losail l'11 d'abril. Totes les mirades estaran posades en les evolucions dels 41 inscrits en la nova categoria de Moto2, que per primera vegada tindran l'oportunitat de rodar en els impulsors que Honda suministrarà per igual a tots els equips de la nova categoria.

Entre ells huit pilots espanyols en l'objectiu lloc a ser el primer campeó del món de Moto2 quan el Mundial torne a Valéncia en el mes de novembre. Álex Debón, Sergio Gadea i Héctor Faubel, la presència del qual és dubtosa per una lesió de nina, rodaran a casa junt en Joan Olivé, Axel Pons, el renovat Fonsi Nieto provinent del Campeonat del Món de Superbike, Toni Elías que fa un pas arrere des de MotoGP en opcions de títul, i el campeó del Món de 125cc, Julián Simón, que estrenarà en Valéncia la RSV del Mapfre Aspar Team.

En la categoria de l'octau de litro haurà fins a 27 pilots i la representació espanyola serà de huit pilots. La nova incorporació del Bancaixa Aspar Team, Nico Terol, tindrà l'oportunitat de reafirmar-se com a candidat al títul després d'una bona pretemporada. Un atre valencià, Adrián Martín, s'estrenarà en l'Aprilia de l'equip All junt en Marc Márquez. Pol Espargaró, Tito Rabat, Alberto Moncayo, Efrén Vázquez i Luis Salom completen la participació espanyola.

Els entrenaments començaran cada dia, de dilluns a dimecres a les 10.00 hores i finalisaran a les 17.00 hores. Els aficionats que desigen assistir tindran l'oportunitat d'accedir de forma gratuïta a la Tribuna de Boxs del Circuit.

Font: EuropaPress

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More