.

Motor Época inicia la seua campanya de promoció



El certamen prepara la pròxima edició que tindrà lloc del 22 al 24 d'octubre

La 19º edició de Motor Época inicia la seua campanya de promoció per a preparar una pròxima edició que cobrixca les expectatives tant d'expositors com de visitants. El Comité Organisador del certamen dóna l'eixida per a reunir en el Nivell 2 Pavelló 7 de Fira Valéncia tot allò que s'ha relacionat en el món del motor antic, des de vehículs d'exposició fins a peces exclusives per a la reparació de vehículs.

Motor Época, en el seu programa de comercialisació, va participar en el passat certamen alacantí d'automòvils clàssics, Antiga Interlocutòria on va seguir la seua promoció.

La pròxima edició de Motor Época reunirà peces de coleccionisme, accessoris per a clàssics, miniatures, joguets antics, llibres i objectes relacionats en el món del motor, ademés de en la presència de Clubs i associacions de coleccionistes de models clàssics de l'automovilisme i motociclisme. Així com el tradicional "Mercat ambulant de Peces" on els amants de les reparacions trobaren tot el que és necessari per a reparar, millorar i restaurar els seus vehículs antics.

De la mateixa manera tots els propietaris de vehículs antics que desigen conseguir el seu certificat com a vehícul històric, ho podran fer durant el certamen, així com passar la seua Inspecció Tècnica ITV en l'estant que com en passades edicions monta la ITV.

El certamen tindrà lloc del 22 al 24 d'octubre en el Nivell 2 Pavelló 7 de Fira Valéncia en un horari ininterromput de 10 a 20 hores.

Motorepoca.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More