.

Fuster en el Rallye de Ferrol



L'alacantí Miguel Fuster eixirà este fi de semana en la 41ª edició del Rallye de Ferrol, sexta prova puntuable per al campeonat nacional de l'especialitat.

A pesar de no estar previst en la seua agenda, la seua absència en Cantàbria i el seu posterior abandó a Orense obliguen el pilot de Benidorm a figurar entre els participants de la cita gallega.

El perfil d'esta prova és dels menys idòneus per a la seua habitual montura el Porsche 911 GT2, això era un dels principals motius pel qual este rali no figurava en la seua agenda.

Per a contrarrestar este obstàcul Fuster en un Mitsubishi Lancer EVO X, vehícul que s'adapta de millor forma al revirat i lliscant asfalt gallec. La montura que contarà, en un principi, només per a esta ocasió estarà preparat per Vidál, estructura de la que guarda molt bons recort ya que va ser en la que va conseguir impondre's en un dels Desafiament Nacional Peugeot de Rallyes en els inicis de la seua carrera deportiva.

Miguel i el seu copilot Nacho Aviñó ya tingueren l'oportunitat de provar el Mitsubishi després de prendre part en el Rallye Sur do Comtat, disputat en Salvaterra do Miño, on van traure molt bones conclusions a l'acabe de la prova gallega.

Fuster no contarà en esta ocasió en el pilot català Xevi Pons (Ford Fiesta S2000) com a rival, ya que es troba este disputant el Rallye d'Alemanya. Al contrari, l'asturià Alberto Hevia (Skoda Fabia S2000) i els gallecs Pedro Burgo (Ford Fiesta S2000), Víctor Senra i Alberto Meira (Mitsubishi Lancer EVO X) jugaran sens dubte un paper molt important en el rali, sobretot estos últims pel seu elevat coneiximent de la zona.

Així marcha el campeonat sense descartes:
1. Alberto Hevia. 137 puntos.
2. Joan Vinyes. 120 puntos.
3. Sergio Vallejo. 115 puntos.
4. Miguel Fuster. 114 puntos.
5. Pedro Burgo. 98 puntos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More