.

IMR cedix a Héctor Faubel una minimotard per a completar el seu entrenament



El pilot de valencià Héctor Faubel disputarà el dissabte que ve una nova prova del Mundial de Motociclisme en la categoria de Moto2, on visitarà el traçat holandés d'Assen.

Abans, el valencià ha retornat a la capital del Túria per a continuar la seua posta al punt física i tècnica, a fi de començar a sumar punts de seguit davall els colors de Marc VDS Racing.

Els pilots, al contrari del que ocorre en atres deports, pràcticament no poden entrenar-se en la seua ferramenta de treball durant l'any deportiu, per la qual cosa habitualment centren la seua preparació en l'apartat físic.

Junt en esta sessions utilisen montures d'atres disciplines per a intentar no perdre el tacte en la moto, la qual cosa els porta a practicar moltes jornades de Motocross, Supercross, Supermotard i fins tot Minimotos.

Per això, la firma IMR-Racing (a través del seu reponsable Daniel Antón Miralles) ha cedit a l'edetà una Minimotard de 14 cavalls i un motor de 140 centímetros cúbics, en la que intentarà completar el seu entrenament de cara a la resta de la temporada en el Campeonat del Món.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More