.

Hector Barberà finalisa onzé en la seua estrena en Silverstone



El pilot Páginas Amarillas Aspar arranca el trio de carreres continentals acariciant un top ten, que espera fer realitat el pròxim fi de semana en Assen.

La primera carrera del Mundial de MotoGP en Silverstone, després de 23 anys, prometia ser apassionant, pero lo ha conseguit només a miges. Entre atres coses perqué només quinze pilots prenien l'eixida i, fruit de les caigudes, dos menys creuaven la meta. A l'una de la vesprada, hora local anglesa, s'ha escenificat un guió semblant al de l'última cita en Mugello, pero en diferents protagonistes. Lorenzo s'ha obert camí en solitari des del semàfor en vert i, exceptuant algun avançament en els primers virages, ya no ha patit més oposició per a la victòria. Per segon gran premi consecutiu, ha imperat el monòlec d'un pilot al capdavant durant la totalitat de les voltes, derivant l'interés del mateix cap a la lluita pels llocs de podi.

En una atra batalla més lluntana pero igualment emocionant, s'ha vist involucrat el pilot Páginas Amarillas Aspar Héctor Barberá. El valencià ha canviat la seua estratègia de carrera en relació a les quatre primeres proves de l'any, i ha eixit com un tir, tractant d'emplaçar-se, sense cometre erros, darrere de l'estela d'un grup referència. Transcorreguts huit girs s'ha colat en un àngul, perdent tres llocs, pero ha mantingut el ritme per a recuperar-los. Finalment ha guanyat la batalla a Kallio i Bautista, i entrava onzé darrere de la bandera de meta. El de Dosaigües s'ha quedat a les portes del top ten en la seua estrena en la nova pista britànica, pero desija continuar sumant experiència el pròxim fi de semana en Assen.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More