.

Adrián Camps Jr. roça el seu primer podi en les Indy Light Séries al creuar quart la meta d'Iowa



El pilot valencià Adrián Camps Júnior ha roçat per primera vegada en la temporada del seu debut les posicions de podi en les Indy Light Séries, al de finalisar quart la carrera nocturna en l'oval d'Iowa.

El del Team Moore va tindre quee concentrar la seua conducció en una única jornada, perque una tempestat va impedir que la qualificació tinguera lloc el divendres.

Així i tot, el dissabte va conseguir dos fites en el seu palmarés en els Estats Units: colocar-se quint per a afrontar l'eixida i ser quart en la seua segona prova en un oval.

A pesar d'això, en l'inici es va vore tancat per diversos pilots en la primera volta e inclús va decidir deixar passar al seu companyer per a seguir el seu ritme, per la qual cosa va perdre dos llocs en la graella.

No obstant això, darrere d'avançar a Gustavo Yacamán, fins al gir número 50 es va mantindre sext, moment en què va aprofitar una bandera groga per a sobrepassar dos rivals i guanyar la quarta posició.

Adrián va senyalar al final de la carrera estar ‘molt agraït en l'equip, perque la preparació ha segut excelent i m'han donat un coche capaç d'anar a fondo des de la volta u a la 116'.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More