.

Adrián Campos Jr. disputa la seua primera carrera nocturna en Iowa



El pilot valencià Adrián Campos Júnior ya es troba en la ciutat nort-americana d'Iowa, on disputarà la quinta prova de la temporada en les Indy Light Séries.

Esta cita, no obstant això, tindrà dos característiques diferents de les que s'ha trobat fins a la data: correrà en un oval de reduïdes dimensions i haurà de fer-lo en horari nocturn.

És per això que la carrera serà la més exigent a nivell físic què han tingut lloc fins a la data, per la qual cosa ha centrat el seu entrenament de les dos últimes semanes a adaptar-se a l'horari en què eixirà a la pista.

A fi de no perdre les bones sensacions obtingudes darrere del seu primer Top Ten en Indianapolis, Campos Jr. va realisar a inicis de semana un test privat junt en el Team Moore en Ohio.

Darrere d'Iowa, el valencià tornarà durant una semana a la capital del Túria, abans de retornar per a enfrontar-se el quatre de juliol al traçat permanent del Watkins Glen International.

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions dels entrenaments i les carrera a través del seu twitter AdrianCamposJr.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More