.

Comencen les obres del circuit de la Fórmula 1 en Valéncia



La fórmula 1 ya ha començat a agitar la vida en el port de Valéncia. Ahir van començar les obres per a la construcció del Valéncia Street Circuit per al Gran Premi d'Europa, que tindrà lloc el fi de semana del 25 al 27 de juny en la ciutat de Valencia.

Els operaris van retirar els elements de jardineria, les voreres mòvils i el mobiliari urbà de l'avinguda Ingenier Manuel Soto, per on discorre la recta principal del circuit. Segons va informar l'organisació, les aproximadament 1.000 peces de jardineria i bancs "es reutilisaran per a decorar i condicionar alguns trams del circuit".

'Pit wall'

També començava ahir la colocació de les tanques que formen elpitwall, mur que dellimita la pista per a separar-la de la zona de boxs, i que se situa enfront del Cobert 4. El reasfaltat en el tram de la pista situat enfront de la base de l'Alinghi també es va posar en marcha.

Estos treballs, que es prolongaran aproximadament durant una semana, culminaran en la colocació del pont recta, sobre el qual se situa el semàfor d'eixida de la prova i que ademés servix d'accés des de l'exterior del circuit al paddock.

Es mantenen els preus per tercer any

Les entrades per als tres dies mantenen els seus preus i oscilaran entre els 480 euros i els 195 euros. També es podran vendre entrades de dies solts en una Tribuna de cada àrea. En les Tribunes M4, N2 i G1 costaran 50 euros el divendres, 100 euros el dissabte i 150 euros el dumenge.

ADN.es

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More