.

Rallye Costa Azahar Classic el 24 d'Abril


El pròxim 24 d'Abril del 2010 es disputarà a Castelló la dotzena edició del Rallye Costa Azahar Classic , organisat per Clàssics Deportius Benicàssim i Rallye Club Costa de Tarongina i en la colaboració d'atres clubs de la província. És un rallye per a vehículs clàssics que en les disciplines següents: Velocitat Clàssics i Regularitat davall normativa FEVA (velocitat inferior a 50 km/h) i FACV (velocitat fins a 70 km/h, llicència Estatal Restringida i casc), es disputa en carretera tancada com en les quatre últimes edicions, la modalitat és a velocitat establida en els 6 trams en llimitats canvis de mija per a adequar-se als trams. Té un recorregut d'al voltant de 300km i d'ells formen part els 6 trams tancats de regularitat que superen els 100 km i en més de 30 controls.

L'edició 2010 tindrà l'eixida i arribada en les magnífiques instalacions de Marina Port Castelló en el Grau de Castelló en un amplíssim pantalà per a atracada d'embarcacions de recreació que permet àmpliament l'estacionament en parc d'eixida dels més de 100 vehículs que s'esperen i el montage del podium d'eixida i arribada. El ser un rallye en carreteres tancades ens obliga a un primer enllaç de 35 km fins a arribar a la zona on se situen els 4 trams (les carreteres pròximes a la costa estan molt transitades i resulta impossible tancar-les) en un ràdio de 15km. Els trams s'establixen en carreteres de montanya en bon asfalt pero estretes i molt virades perque resulte divertida la conducció a l'haver d'anar “alegre” per a obtindre les velocitats marcades pero sense necessitat “anar passat”.

L'eixida en el Grau està prevista per a les 8,30h (en entrada en parc de preeixida i verificacions a les 7'30h) i l'arribada a les 18,30h, sempre per al primer participant. S'organisa un sopar opcional per als participants que desigen quedar-se en l'entrega de trofeus i a la que habitualment acudixen les autoritats locals (l'Ajuntament de Castelló és un dels més importants patrocinadors)i que resulta molt agradable per la proximitat del restaurant triat en el mar.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More