.

Haslam y Haga guanyen en el Circuit


Leon Haslam (Suzuki) i Noriyuki Haga (Ducati) han segut els guanyadors de les dos carreres de Superbike celebrades en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo. Carlos Checa (Ducati) ha segut el protagoniste de les dos carreres en una caiguda quan liderava la primera i en una segona posició a 25 milèsimes de Haga en la segona que s'ha vist interrompuda per un accident. En Supersport, Joan Lascorz (Kawasaki) s'ha portat la victòria i el liderage darrere d'una carrera que ha dominat de principi a fi.

El líder de Superbike, Leon Haslam, ha consolidat la seua posició en una victòria en la primera carrera i una quarta plaça. En la primera carrera l'australià Troy Corser (BMW) ha sorprés a tots en l'eixida, no obstant això Carlos Checa li ha superat l'última corba del Circuit. Tot pareixia perfecte, l'ídol local liderava la prova en la tercera volta pero ha comés un erro en la zona més revirada de la pista valenciana i se n'ha anat al sòl. Sense el català en la pista ha arribat el torn de Lleó Haslam, que en la quarta volta ha pres el liderage de la prova i ha començat a estirar el grup, en el que Max Biaggi i James Toseland aguaitaven la segona plaça de Corser.

Per darrere el poleman Cal Crutchlow ha vist de prop les caigudes de Michelle Fabrizio, Shane Byrne i Lleó Camier. Mediada la prova l'avantage d'Haslam ha crescut fins als dos segons sobre Toseland que, acompanyat de Biaggi, han superat a Corser. A falta de tres girs el pilot romà d'Aprilia ha superat al de Yamaha i ha acabat la primera carrera en la segona plaça. Per davant el monòlec d'Haslam li ha portat a la victòria "Ha segut una gran lluita des del principi fins al final; Biaggi, Toseland i Corser venien molt ràpits. Esta victòria ha suposat una sorpresa per com ha arribat, esperava una gran lluita i no tindre este ritme tan alt. He vist que portava una chicoteta diferència, que a poc a poc ha anat aumentant, i ya en les últimes voltes sentia qualsevol soroll del motor en por. M'ha fet molt feliç vore la bandera a quadros".



La segona carrera ha començat en Checa en la primera plaça, manant en autoritat davant de les tentatives de l'irlandés Jonathan Rea. No obstant això en la tercera volta un accident en la recta de meta ha obligat els comissaris del Circuit a traure la bandera roja. Els protagonistes de la caiguda Simon Andrews i Vittorio Iannuzzo han patit diverses contusions, una fractura en el turmell esquerre per al britànic i un fort colp en la mà dreta per a l'italià.

La carrera s'ha représ en els pilots fent contalles mentals de la seua posició real en la carrera, en l'agregat dels temps de les dos parts de la carrera. El pilot català s'ha pres en molta calma esta segona part, controlant en tot moment al seu màxim rival, Max Biaggi. No obstant això un nou protagoniste ha aparegut des d'arrere. El japonés Noriyuki Haga s'ha situat primer i ha establit un ritme difícil de superar per al de Sant Frutós que a pesar de tot ha acabat la carrera a només 25 milèsimes del japonés en el temps agregat. Faça ha conseguit així la seua primera victòria de la temporada i ha deixat Checa en la mel en els llavis. Biaggi ha segut tercer i seguix segon en la lluita pel títul a 18 punts d'Haslam, Checa és tercer de la general a 43 de l'anglés.



Darrere de la carrera Checa hi ha senyalat que "estava tot controlat fins a l'arribada de Haga, que hi ha imposat un ritme molt fort i al final, a pesar que l'última volta ha segut molt ajustada m'ha segut impossible recuperar". Per la seua banda el japonés, que ha obtingut la seua sexta victòria en el Circuit s'ha qualificat a si mateix com "Míster Valéncia" en to de broma i ha destacat "una bona eixida per a poder córrer sense estar pensant en diferències".

L'atre espanyol involucrat en el Mundial de Superbike ha saldat el seu pas per Cheste en els posicions 12 i 11 en les dos carreres, un pas avant en l'evolució del seu BMW. EL Mundial de Superbike tornarà a l'acció el 25 d'abril en el traçat holandés d'Assen.


En el nostre foro podras vore les fotos en major calitat, no dubtes en entrar en ell i si vols comentar-les!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More